Zakelijke gast?  Ontdek de voordelen


Bent u een zakelijke gast? Of ontvangt u zakelijke relaties die ergens moeten overnachten? 
Kies voor Hotel 't Welink! Wat is er allemaal mogelijk bij ons:

Ontbijt
Ontbijt aan tafel verzorgen wij tussen 9.00u en 11.00u 's morgens in de ontbijtzaal.

Veel mensen die zakelijk verblijven moeten eerder vertrekken dan de starttijd. Geen probleem! Wij maken graag een uitgebreid en afwisselend ontbijtpakket (to go) klaar. Dit pakket wordt dagelijks in de koelkast op uw hotelkamer gelegd met een flesje drinken erbij. U kunt zelf koffie of thee zetten op uw kamer.

Lunch
Ook is het mogelijk om een lunchpakket (to go) voor u te maken. De optie kan worden aangegeven bij de boeking of u meldt het bij ons. Ook dit lunchpakket wordt in uw koelkast op uw hotelkamer gelegd met een flesje drinken erbij. DinerWij werken samen met een restaurant op loopafstand van ons hotel. U kunt tijdens openingsdagen bij dit restaurant dineren of het is mogelijk om dagelijks maaltijden te laten bezorgen bij ons op locatie (in onze recreatiezaal of op uw hotelkamer). De optie kan worden aangegeven bij de boeking.

U kunt voor iedere maaltijd uw dieetwensen doorgeven bij de boeking (kopje opmerkingen) zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Tevens is er op aanvraag een mogelijkheid om een maaltijd op te warmen in een magnetron.

Last minute in Dinxperlo verblijven? 
U kunt tot 18.00u bellen naar 0031 (0) 315- 654008 om te horen of er nog plek vrij is. Via de website is boeken op de dag zelf helaas niet mogelijk.  Vaker of voor langere tijd een kamer boeken voor u of uw personeel?Natuurlijk geven wij u graag korting als u via onze website een kamer boekt en op regelmatige basis verblijft.

Bel  0031 (0) 315- 654008  of mail  info@hoteltweli nk.n l om met ons te overleggen wat de mogelijkheden zijn.

Familiebedrijf

De familie Hijink heeft jaren ervaring in de horeca. In 2018 startten ze Hotel 't Welink.

Gasten zijn erg tevreden over de vriendelijkheid en de gastvrijheid van de familie Hijink, de kwaliteit en schoonheid van de kamers, de ligging van het hotel en het uitgebreide ontbijt.

Veel gasten komen regelmatig terug.

Contact 

Neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft. Let op: u kan dit formulier niet gebruiken om te reserveren.

Gebruik hiervoor het reserveringssysteem

U kunt ons mailen of het formulier hiernaast invullen.

Bedankt voor uw bericht
Helaas is de verzending mislukt. Controleer svp of u alle velden goed heeft ingevuld.