Ontdek onze fraaie hotelkamers en studio's

Ons hotel beschikt over zes  comfortabele tweepersoonskamers (en 2 in aanbouw) en 2 ruime studio's.

Ons hotel is rook-, huisdieren- en kindervrij

Onze hotelkamers zijn in 2019/ 2020/ 2021 gebouwd en voorzien van alle gemakken, inclusief een eigen royale badkamer met regendouche, een gevuld koelkastje, een koffiezetapparaat, gratis WIFI en digitale televisie.U kunt tijdens uw boeking iedere beschikbare kamer of studio afzonderlijk bekijken. Er staat een duidelijke beschrijving van de faciliteiten die deze kamer of studio u biedt, zodat u weet wat u boekt.

U zult heerlijk slapen op één van onze twee persoonsbedden en de dag erna goed beginnen met een smakelijk ontbijt dat vers wordt uitgeserveerd aan uw tafel. Dit ontbijt zit bij de boekingsprijs inbegrepen.

Ontbijt
Wij serveren tussen 09.00u en 11.00u ontbijt uit. Wij spreken bij het inchecken een tijdstip met u af, daar wij alles vers uit serveren (dus geen buffet).Buiten bovengenoemde tijden om krijgt u van ons een ontbijtpakket voorverpakt in uw koelkastje op uw kamer. Dit is eventueel ook met een lunchpakket mogelijk tegen bijbetaling.Diner:Wij verwijzen u met plezier door naar onze collega's in het centrum van Dinxperlo (1km) en/ of Aalten (5km).

Fietsverhuur
Voor sportieve en recreatieve gasten beschikken we over huurfietsen en fiets- en wandelroutes. Vraag ernaar bij onze receptie.Komt u zelf op de fiets, dan kunt u die stallen bij uw kamer. Neem zelf een goed slot mee voor de zekerheid.

Familiebedrijf

De familie Hijink heeft jaren ervaring in de horeca. In 2018 startten ze Hotel 't Welink.

Gasten zijn erg tevreden over de vriendelijkheid en de gastvrijheid van de familie Hijink, de kwaliteit en schoonheid van de kamers, de ligging van het hotel en het uitgebreide ontbijt.

Veel gasten komen regelmatig terug.