Zakelijke gasten

Bent u een zakelijke gast? Wat is er allemaal mogelijk bij ons:

Ontbijt
Ontbijt aan tafel verzorgen wij tussen 9.00u en 11.00u 's morgens in de ontbijtzaal.

Veel mensen die zakelijk verblijven moeten eerder vertrekken dan de starttijd. Geen probleem!
Wij maken graag een uitgebreid en afwisselend ontbijtpakket (to go) klaar. Dit pakket wordt dagelijks in de koelkast op uw hotelkamer gelegd met een flesje drinken erbij.
U kunt zelf koffie of thee zetten op uw kamer.

Lunch
Ook is het mogelijk om een lunchpakket (to go) voor u te maken. De optie kan worden aangegeven bij de boeking. Ook dit lunchpakket wordt in uw koelkast op uw hotelkamer gelegd met een flesje drinken erbij.

Diner
Wij werken samen met een restaurant op loopafstand van ons hotel. U kunt tijdens openingsdagen bij dit restaurant dineren of het is mogelijk om dagelijks maaltijden te laten bezorgen bij ons op locatie (in onze recreatiezaal of op uw hotelkamer). De optie kan worden aangegeven bij de boeking.

U kunt voor iedere maaltijd uw dieetwensen doorgeven bij de boeking (kopje opmerkingen) zodat wij hier rekening mee kunnen houden. 
Tevens is er op aanvraag een mogelijkheid om een maaltijd op te warmen in een magnetron.

Last minute in Dinxperlo verblijven? 
U kunt tot 18.00u bellen naar 0031 (0) 315- 654008 om te horen of er nog plek vrij is. Via de website is boeken op de dag zelf helaas niet mogelijk.

Vaker of voor langere tijd een kamer boeken voor u of uw personeel?
Natuurlijk geven wij u graag korting als u via onze website een kamer boekt en op regelmatige basis verblijft.

Bel 0031 (0) 315- 654008 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om met ons te overleggen wat de mogelijkheden zijn.