Boek nu!

Alle accommodaties

8 accommodaties

Studio

Studio

Studio 1/ mindervalidekamer/ rolstoeltoegankelijk.
Deze zeer ruime kamer is erg goed begaanbaar met een rolstoel of rollator. Deze kamer en bijbehorende badkamer is geheel drempelloos. Het bed is twee persoons met een hoge instap. Een moderne ruime badkamer met een regendouche en voorzien van een douchebeugel om aan vast te houden. Het toilet is voorzien van beugels om opstaan te vergemakkelijken. De wastafel zit in de entree zodat er genoeg ruimte is om u ook hier prettig te kunnen bewegen.

Studio

Studio

Kamer 2- Studio 2. Een zeer ruime kamer met tweepersoons bed met een hoge instap. Een moderne ruime badkamer met een regendouche en wastafel. Deze studio zit op de 1e verdieping en is te betreden dmv een trapopgang.

Hotelkamer

2 pers. standaard kamer

Kamer 3- Standaard kamer.
Een ruime kamer met een 2 persoons bed met hoge instap. Een moderne badkamer met regendouche en steunen aan de wand, toilet en wastafel.

Hotelkamer

2 pers. standaard kamer

Kamer 4 - Standaard kamer.
Deze ruime kamer heeft een 2 persoons bed met een hoge instap. Een moderne ruime badkamer met een regendouche en wastafel.

Hotelkamer

2 pers. standaard kamer

Kamer 5- Standaard kamer/mindervalide.
Deze zeer ruime kamer is erg goed begaanbaar met een rollator. Het bed is tweepersoons met een hoge instap. Een moderne ruime badkamer met een regendouche en voorzien van een douchebeugel om aan vast te houden. Het toilet is voorzien van beugels om op staan te vergemakkelijken.

Hotelkamer

2 pers. standaard kamer

Kamer 6- .
Deze zeer ruime kamer is goed begaanbaar met een rollator. Het bed is tweepersoons met een hoge instap. Een moderne ruime badkamer met een regendouche en voorzien van een douchebeugel om aan vast te houden. Het toilet is voorzien van beugels om op staan te vergemakkelijken.

Hotelkamer

2 pers. standaard kamer

Kamer 7- standaard kamer
Deze ruime kamer heeft een 2 persoons bed met een hoge instap. Een moderne ruime badkamer met een regendouche.

Hotelkamer

2 pers. basis kamer

Kamer 8- Basiskamer
Deze kamer heeft een 2 persoons bed met een hoge instap. Een moderne ruime badkamer met een regendouche en wastafel.