Algemene voorwaarden verblijf

Algemene voorwaarden verblijf
 
Verblijfsvoorwaarden:
 
A: Er dient minimaal 1 persoon per boeking, 21 jaar of ouder te zijn. Deze persoon moet zich met een geldig ID of Paspoort kunnen legitimeren en is verantwoordelijk voor betaling en eventuele vergoedingen na schade aan gebouw of materiaal.
B: Bij aankomst kan de kamer betrokken worden vanaf 15u00 (tot max. 21u00) en bij vertrek moet de kamer vrij zijn voor 11u00 . 
C: Uren der maaltijden. 
Ontbijt tussen 9u00 en 11u00 in het restaurant.
Ontbijtpakketten dienen de dag voordien aangevraagd te worden en opgehaald worden op afgesproken tijdstip.
D: Niet genomen maaltijden worden nooit terugbetaald.
E: Logies worden nooit terugbetaald bij vervroegd vertrek. 
F: Vrijblijvende deelneming in het annuleringsfonds, waardoor bij 
annulering (min. 24 uur vóór aankomst) enkel de annulering - en administratieve kosten aangerekend worden. Bij een gewettigde annulering (medisch attest) van een verblijf, wordt het reeds betaalde voorschot slechts terugbetaald mits deelgenomen werd aan het annuleringsfonds en mits aftrek van de 
annulering - en administratieve kosten. 
G: De directie is niet aansprakelijk voor diefstal op de kamer of in de gemeenschappelijke ruimtes waar u verblijft. 
H: De directie behoudt zich het recht om een gereserveerde kamer verder te verhuren, zo dit niet betrokken wordt binnen de 24 uur na het ingaan van de gevraagde periode, uitgezonderd indien het hotel vooraf verwittigd wordt van een uitgestelde aankomst. In geen geval gebeurt er een terugbetaling. 
I: Het hotel is niet verantwoordelijk voor verloren of vergeten voorwerpen en worden dan ook niet opgestuurd.
J: Bij opmerkingen over uw verblijf horen wij dit graag ter plaatse. Dan kunnen wij dit onmiddellijk oplossen of rechtzetten. Een beëindigd verblijf kan niet meer betwist worden.
K: De prijzen op onze eigen website zijn de enige rechtsgeldige. 
Mochten er toch fouten of vergissingen in uw voorlopige - of eindafrekening voorkomen, dan kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.
L: Het lezen van bovenstaande opmerkingen en voorwaarden houdt de aanvaarding van deze in.
 
Opmerkingen:
A: Vrijwillig annuleringsfonds: N.V.T.
B: Administratiekosten bij het opmaken van een factuur: € 7,50 
C: Onze hotel accommodatie is geheel kindervrij.
D: Handdoeken, beddengoed en hotelservice zijn inbegrepen in de hoteltarieven per nacht.  
E: Huisdieren zijn niet toegestaan, mits u kunt aantonen dat u een hulphond heeft waar u van afhankelijk bent. Voor de hulphond betaald u € 10 per nacht. De hulphond is alleen schoon en aangelijnt toegestaan in het hotel en mag niet op bedden, stoelen of banken verblijven. Bij elke overtreding brengen wij ene boete van €250,00 in rekening.
F: De reservatiedienst van het hotel wijst de kamers toe in functie van het beschikbare aanbod en de samenstelling van de familie of de groep.
G: Hotelservice omvat geen afwas- of opruimdienst.
H: AL ONZE KAMERS ZIJN ROOKVRIJ, MOCHTEN WIJ TOCH MERKEN DAT ER GEROOKT WORDT OF IS GEROOKT TIJDENS UW VERBLIJF DAN BRENGEN WIJ HIER SCHOONMAAKKOSTEN VAN € 250,00 PER KAMER VOOR IN REKENING.
I: Het is verboden om huishoudelijke apparaten mee te nemen op uw hotelkamer. Hieronder vallen bijvoorbeeld; koffiezetapparaat, waterkoker, gaspit, inductieplaat, koelkast, vriezer, ed.
Zien wij dit toch op de kamer dan verwijderen wij dit i.v.m. brandveiligheid en krijgt u een boete van € 100,00 voor gemaakte kosten voor elektra.
J: Kaarsen en alle aanverwanten zijn verboden i.v.m. brandveiligheid.
K: Na 22.00u en tot 7.00u verwachten wij van alle gasten dat zij rekening houden met andere gasten. Dit houdt in dat er geen overlast kan en mag zijn voor andere gasten tussen deze uren.